LogoBanner

(05. 03. 2015)

 

PRIKUPLJANJE POTPISA ZA APEL PROTIV PROGONA ZDRAVKA DEURIĆA I „JUGOREMEDIJE“ I ZA PODRŠKU ZAHTEVU BIVŠIH RADNIKA „TRUDBENIK GRADNJE“

 

 

 

Apel javnosti „Ima li u Srbiji stida?“, koji smo pokrenuli prošle nedelje u saradnji sa listom Republika

http://www.danas.rs/dodaci/uploaddocumentsdodaci2013biltenpdf/ima_li_u_srbiji_stida.1117.html?news_id=297952

do sada je potpisalo nekoliko stotina građana u Zrenjaninu i Beogradu.


Naporedo i dalje prikupljamo potpise za podršku zahtevu bivših radnika i stanara samačkih hotela Trudbenik gradnje

http://www.danas.rs/dodaci/uploaddocumentsdodaci2013biltenpdf/podrzite_zahtev_da_se_zaustavi_progon_stanara_samackog_hotela_quottrudbenik_gradnjequot.1117.html?news_id=297564

U Beogradu se Apel „Ima li u Srbiji stida?“ može potpisati u prostorijama lista Republika, Resavska 28/2, radnim danom od 11 do 15 časova, a u prostorijama Učitelja neznalice, Resavska 21, stan br. 5 možete potpisati ovaj Apel (sadržaj Apela možete preuzeti putem ovog linka) i podršku zahtevima bivših radnika Trudbenika:

-          radnim danom od 12 do 18 časova i

-          u subotu 7. marta od 9 do 18 časova.


Pored inicijatora, i Udruženje za zaštitu ljudskih prava radnika URANAK iz Rakovice je ove nedelje organizovao prikupljanje potpisa za Apel (i istovremeno za podršku zahtevu bivših radnika i stanara samačkih hotela Trudbenika) u prostorijama Srpskih ratnih veterana u Rakovici, Miška Kranjca 2. Ova akcija traje još sutra i prekosutra (5. i 6. marta) od 12 do 16 časova.

Pismo podrške zahtevu bivših radnika Trudbenik gradnje takođe možete preuzeti putem ovog linka, potpisati i predati Privrednom sudu u Beogradu, Masarikova 2, radnim danom od 7.30 do 15.30 časova.

 

Srdačan pozdrav,

Učitelj neznalica i njegovi komiteti